Välja bord för en mässa

För maximal effektivitet måste du välja bärbara, lätta bordsmöbler. En tresidig bordsskiva, även känd som en öppen ryggduk, är ett utmärkt val, eftersom det ger dig enkel tillgång till dina varor under, samt en öppen yta för att hälsa besökare välkomna. En specialtryckt bordslöpare kan ytterligare lägga till det professionella utseendet på din monter. Den kan köpas för mindre än 300 kr per löpare, och kommer också att ge din mässmonter ett mer professionellt utseende.

En av de första sakerna du behöver för att förbereda dig inför en mässa är rätt bordsduk. Det finns många alternativ för bordsduken, och de bör matcha de andra delarna av din utställning. Dessa bord bör vara mellan sex och åtta fot långa och två fot djupa. Detta kommer att ge dig cirka tolv till sexton kvadratmeter visningsutrymme. Det rekommenderas också att du köper specialdesignade mässbord, eftersom de kan hjälpa dig att skilja din monter från konkurrenternas montrar.

Bordsduken ska vara specialtillverkad. Se till att du väljer ett bord som har bra benutrymme, eftersom detta ger dig extra utrymme att placera dina produkter. Du kan också köpa bordsdukar som är tryckta med din företagslogotyp. Du kan också välja mellan olika typer av mässutställningar, beroende på dina behov. Det finns många olika alternativ, och du kan också välja mellan en mängd olika stilar.

När du väljer rätt bord och diskar måste du tänka på hur de kommer att användas i din mässmonter. Du kan välja bordsskärmar för mässor, och de är extremt mångsidiga och användbara. I allmänhet är bordsskärmar sex till åtta fot långa och två fot djupa. Dessa typer av skärmar erbjuder en maximal visningsyta på tolv till sexton kvadratfot. Om du vill maximera din exponering, välj ett större, mer permanent bord.

Förutom att vara funktionella kan bord också vara reklamverktyg. De kan skräddarsys eller skräddarsys och bör placeras på en strategisk plats för att marknadsföra dina produkter. De är en viktig del av din visning och kan vara ett bra sätt att öka försäljningen. Oavsett din budget kan du få det bord du behöver för din mässmonter. Så tveka inte att göra ett klokt köp och kom ihåg att följa bästa praxis.

Innan en mässa kan du mock-up din monter. Be några personer att besöka din monter och ge dem förslag. Ta bilder av din monter och använd dem som referens på dagen för evenemanget. Detta hjälper dig att snabbt och effektivt sätta upp din mässmonter. Du kan också tilldela arbetsuppgifter till din monterpersonal, så att de kan hjälpa dig med förberedelserna. Det kommer att få ditt mässbord att se bäst ut på evenemangsdagen.