En guide för att köpa klassiska badkar

Det finns många olika stilar av handfat i dessa dagar och en av de mest populära är ett vintage badkar och armatur. Vissa människor gillar inte att lägga till antika bitar, vintage badkar och vintage armaturer till sina badrum, men det finns de som gillar modern badrumsstyling med sitt snygga utseende, hållbarhet och kvalitet. Ett vintage badkar och fåfänga kan verkligen ge en touch av klass och lyx i alla badrum, speciellt om du har turen att hitta ett vintagestycke som är både utsökt och vackert. Den mest populära typen av vintage badkar som används idag är klo fot badkar och vintage stil klo fot badkar. Dessa badkar kan passa in i de flesta badrum och de erbjuder ett tidlöst utseende som aldrig går ur stil.

Om du vill modernisera badrum med vintagebadkar bör du överväga att köpa vintagebitarna individuellt för att se till att du får rätt utseende och rätt passform. Det finns många olika källor online för vintage badtillbehör, inklusive kataloger och webbplatser. Det finns några fantastiska vintage badset som du kan köpa på eBay och andra auktioner online. Du kan också hitta några mycket unika vintagekranar tillgängliga som passar perfekt in i din vintage badrumsstyling. Om du inte är intresserad av att köpa enskilda vintage badprodukter kan du också kolla in några av de mer sällsynta och intressanta vintage badrumstillbehören. Några av dessa skulle vara de dyrare typerna som det porslinsfärgade klo fotbadet eller den marmorfodrade vintage badrumsfängseln.

Eftersom trender för vintage badrumsdesign har förändrats så mycket genom åren är det bra att komma ihåg att det är möjligt att införliva vintage-utseendet i ett modernt hem. Det är till exempel fullt möjligt att använda ett vintage badkar och en armatur i en modern badrumslayout. En av de främsta anledningarna till att vintage möbler blir populär igen är att de är mycket billigare än många av de moderna bekvämligheterna och är mycket mer hållbara än de flesta moderna badrumsmöbler. Eftersom det fortfarande är möjligt att hitta många av vintageprodukterna till salu, bör det inte vara för svårt att införliva vintagelooken i dina moderna hem.

När de flesta tänker på klassiska badkar tänker de på klofotkar och färgglada plast- eller glasbitar. Sanningen är dock att det finns mycket mer i klassiska badkar än du kanske inser. Det ursprungliga klofoten badkaret var utformat för att passa in i hörnytor som moderna badrum inte har problem med. Den utformades för att dra nytta av ett område som normalt var reserverat för badrumsskåp. Du kan också lägga till funktioner som en tvålfat, en tandborsthållare och en spegel i klafffoten, så att du kan anpassa upplevelsen att använda den. Idag har många badrum fortfarande några av de gamla badkarstyckena, även om de flesta moderna badrum använder de modernare materialen.

Om du letar efter något lite mindre vanligt finns det också ett antal intressanta badkar av glas och akryl som du kan köpa. Akrylbadkar kan vanligtvis bara köpas i akrylfärger; Du kan dock också köpa dem i olika färger från grönt till blått. Dessa typer av badkar är mycket snygga och kommer inte att lägga mycket till i rummet. Många som väljer akrylbadkar för badrummet föredrar det moderna utseendet framför det antika utseendet. Problemet med akrylbadkar är att de är mer mottagliga för repor. Om du väljer att köpa akrylbadkar kan du överväga att köpa ett alkovbad så att du kan dölja repor.

Klassiska badkar är ett populärt val för badrum runt om i världen, och de är inte bara ett vintagestilval. Det finns ett antal andra material som kan användas för att skapa vintageutseendet. Keramik, porslin och till och med porslinfaner kan alla användas för att skapa det utseende du vill ha. När du väl har bestämt rätt material för dina badrumsmöbler kan du börja titta på färger och glasalternativ. Färgerna och glasyralternativen är nästan oändliga, så du borde enkelt kunna hitta rätt kombination för dina badrumsmöbler.